понеделник, ноември 28, 2022
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 01 06 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 01 06 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-06-01 09:00:002021-06-01 11:00:00Кратовос.Мартиница
  2021-06-01 12:30:002021-06-01 14:30:00Кратовос.Филиповци - Крива Паланка
  2021-06-01 08:00:002021-06-01 15:00:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: нас.Плажа, нас.Дервен, нас.Самоков
  2021-06-01 08:30:002021-06-01 13:30:59Кумановодел од Ајдучка чешма место викано Длабочичка мала
  2021-06-01 08:00:002021-06-01 14:00:00Кумановодел од Доне Божинов место викано Прмакови ниви
  2021-06-01 09:30:002021-06-01 15:30:00Прилепдел од село Црнилиште
  2021-06-01 09:30:002021-06-01 12:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: делови од ул. Периша Савелиќ до број 38, ул. Тодор Александров од број 71 до 79, ул. Славејко Арсов од број 132 до 146, ул. Салвадоре Аљенде до број 58
  2021-06-01 09:00:002021-06-01 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Саса - 32
  2021-06-01 09:00:002021-06-01 16:00:00Стругас.Горенци Општина Центар жупа
  2021-06-01 09:00:002021-06-01 15:00:00Струмицас.Конче, с.Лубница
  2021-06-01 10:00:002021-06-01 12:00:00Тетоводел од с.Копанце
  2021-06-01 10:00:002021-06-01 12:30:00Тетовос.Чифлик (населба Чифлик) кај с.Палчиште
  2021-06-01 09:00:002021-06-01 12:00:00Тетоводел од с.Брвеница, објекти кои се наоѓаат во близина на селските гробишта

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја