сабота, февруари 4, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 20 05 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 20 05 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-05-20 08:40:002021-05-20 15:00:00ГевгелијаУма , См.вода и Ски центар Кожуф
  2021-05-20 08:30:002021-05-20 14:00:00Гевгелијасело Фурка
  2021-05-20 15:00:002021-05-20 17:00:00Кочанифирма ИФВ Треска, Водовод Стопански двор, Кочанско поле Малопродажба и Кочанско поле Витаминка на ул. Индустриска, ул. Индустриска
  2021-05-20 08:00:002021-05-20 15:30:00КратовоСЕКУЛИЦА: с.Горна Секулица
  2021-05-20 08:00:002021-05-20 15:00:00Кумановос.Доброшане (опфатено е и основното школо Кочо Рацин во с.Доброшане )
  2021-05-20 09:00:002021-05-20 11:00:00ОхридДел од ул.Абас Емин кај пресек со ул.Железничка, Ул.Железничка
  2021-05-20 12:00:002021-05-20 14:00:00Охриддел од нас. Рача (десно од Пајо)
  2021-05-20 11:30:002021-05-20 12:30:00ОхридРЕСЕН: бавчи пред с.Болно
  2021-05-20 09:00:002021-05-20 15:00:00Прилепс.Марул
  2021-05-20 08:30:002021-05-20 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Ганчо Хаџипанзов бр.44,46,48
  2021-05-20 08:15:002021-05-20 15:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. 172, ул. 165, ул. 166, ул. Хусеин Бајрам
  2021-05-20 09:00:002021-05-20 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровДел од населба „Стопански Двор“ , објекти околу стопански објект „Галафарм“
  2021-05-20 09:30:002021-05-20 14:30:00Стругас.Калишта, с.Елен Камен, Хотел Макпетрол Елен Камен, Хотел Изгрев, Хотел Бисер.
  2021-05-20 09:00:002021-05-20 11:00:00Струмицаул. 5ти Ноември, ул. Битолска, ул Скопска, ул. Херој Карпош, ул. Егејска, ул. Караорман
  2021-05-20 09:00:002021-05-20 15:00:00СтрумицаДОРЛОМБОС: Рудник Огражден Мемешли, Дорломбос, Мемешли, Орманли
  2021-05-20 11:00:002021-05-20 13:00:00Струмицаул. Тошо Арсов, ул. Тодор Чучков, ул. Партизанска, дел од ул. Стив Наумов, Делот околу Џамија, ул Кузман Јосифовски Питу
  2021-05-20 09:00:002021-05-20 13:00:00Тетовос.Пирок

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја