недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 18 05 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 18 05 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-05-18 10:00:002021-05-18 13:00:00Битоладел од населба Карпош, Битола.
  2021-05-18 08:25:002021-05-18 14:00:00Гевгелијапумпата за вода Чалакли и каменолом Маврово (Жикол)
  2021-05-18 09:00:002021-05-18 12:00:00Гостиварс.Неготино- покрај автопат до ТС Полог
  2021-05-18 08:00:002021-05-18 16:00:00Кратовос.Луке
  2021-05-18 08:00:002021-05-18 15:00:00Кумановодел од Косматац, Мургаш, Кутлибег, Пезово, Кшање, Кокошиње, Кшање затвор
  2021-05-18 09:00:002021-05-18 15:00:00Охриддел од ул. Сирма Војвода (населбата под бараки)
  2021-05-18 08:50:002021-05-18 10:15:00ОхридШумско Стопансрво Галичица, индустриски објекти во Комплекс Слобода
  2021-05-18 08:30:002021-05-18 09:30:00Охридс. Подмоље, Механизација Трудбеник
  2021-05-18 09:00:002021-05-18 15:00:00СтрумицаКонче, Лубница
  2021-05-18 10:00:002021-05-18 15:00:00Тетовос.Гургурница
  2021-05-18 12:00:002021-05-18 15:00:00Тетовос.Чифлак, обл.Горно Палчиште
  2021-05-18 09:55:002021-05-18 13:00:00ТетовоАГИНО СЕЛО-Попова Шапка, Гајре, Лисец
  2021-05-18 10:00:002021-05-18 14:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ - ул.Кочо Рацин, Октомвриска и дел од Карпошева

  НАЈНОВИ ВЕСТИ