вторник, март 9, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 20 02 2021 и понеделник 22 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 20 02 2021 и понеделник 22 02 2021

  ПочетокКраjЧасовиКЕЦАдреса
  Сабота
  2021-02-20 15:00:002021-02-20 16:00:00117 Штипнас. Македонка, Самачка зграда
  Понеделник
  2021-02-22 09:00:002021-02-22 15:00:00610 Скопје АеродромДел од ул. 5, с. Усје, Објектот за деца со посебни потреби
  2021-02-22 09:00:002021-02-22 10:00:00119 Гостивардел од нас. Питарница кај пругата
  2021-02-22 09:00:002021-02-22 13:00:00439 Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Букурешка
  2021-02-22 09:00:002021-02-22 10:30:00119 Гостиварс. Неготино, с. Сенокос
  2021-02-22 10:00:002021-02-22 14:30:00417 Штипул. Прохор Пчински
  2021-02-22 10:00:002021-02-22 12:00:00214 ПрилепСтар пат за Битола
  2021-02-22 10:00:002021-02-22 14:00:00417 ШтипДЕЛ ОД С. ДОЛНИ БАЛВАН, ДЕЛОТ НА ПАТ КОН С. ГОРНИ БАЛВАН

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја