сабота, септември 30, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 02 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 02 02 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-02-02 09:30:002021-02-02 15:00:00ГостиварГОСТИВАР: дел од с.Дебреше- област кај школото.
  2021-02-02 09:00:002021-02-02 10:00:00ГостиварГОСТИВАР: дел од с.Чајле-област на влез.
  2021-02-02 09:00:002021-02-02 14:00:00ДелчевоМАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА: дел од 14 Јуни, Горна Река, Питу Гули, Вера Јоцич.
  2021-02-02 09:30:002021-02-02 13:00:00КавадарциКАВАДАРЦИ: ул.Киро Крстев (делот од улицата кон јаворот) и дел од ул.Браќа Миладинови.
  2021-02-02 10:30:002021-02-02 15:30:00ОхридИЗБИШТА: село Избишта во делот на селото према Охрид.
  2021-02-02 09:00:002021-02-02 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Иван Козаров бр.26
  2021-02-02 09:00:002021-02-02 14:00:00Скопје Васил ГлавиновМРАЛИНО: Дел од потрошувачи на почеток на с. Мралино (делот кон с. Кадино).
  2021-02-02 09:00:002021-02-02 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: село Свиларе.
  2021-02-02 10:00:002021-02-02 16:00:00СтругаРАДОЖДА:дел од потрошувачите на с.Радожда и основното училиште во с.Радожда.
  2021-02-02 10:00:002021-02-02 11:00:00ШтипШТИП: дел од ул.Сремски Фронт бр.1А и Сремски Фронт бр.1Б, Штип и продавница Стокомак.
  2021-02-02 10:00:002021-02-02 14:00:00ШтипАРГУЛИЦА: С.АРГУЛИЦА.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја