понеделник, март 8, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 22 12 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 22 12 2020

  ПочетокКраjЧасовиКЕЦАдреса
  2020-12-22 08:30:002020-12-22 15:00:00710 Скопје Аеродромдел од Долно Количани
  2020-12-22 09:00:002020-12-22 15:00:00611 Тетоводел од с.Теарце
  2020-12-22 10:00:002020-12-22 14:00:00417 ШтипС. ДОЛНО ЃУЃАНЦИ
  2020-12-22 09:00:002020-12-22 16:00:00719 Гостивардел од с. Мало Турчане.
  2020-12-22 09:30:002020-12-22 15:00:00619 Гостиварс.Добридол
  2020-12-22 08:30:002020-12-22 15:00:00721 Кичеводел од ул. Гоце Делчев
  2020-12-22 09:00:002020-12-22 14:30:00539 Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Козле под улица, 1, 3 и 5

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја