четврток, март 4, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 19 12 2020, недела 20 12 2020 и понеделник 21 12 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 19 12 2020, недела 20 12 2020 и понеделник 21 12 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-12-19 09:00:002020-12-19 14:00:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: ул. 8 бб. Илинден потрошувачи на потегот од складот на Мак Петрол кон Стопанска банка
  2020-12-20 08:30:002020-12-20 10:30:00ШтипИндустриска зона на влезот во Штип и други, Затвор Штип, Живинарска фарма кај Плуждино, Бањата Кежовица, Капелата, сите погони во некогашните Астибо, Селена, Метална, Алумина, Европа, ДИК Фагус, Ван Хол, зона Север, Албатрос, Млекара, Штиптекс, Ежов рид, сите корисници од ул.Гоце Делчев, нас. Пребег, Ново село, Плуждино, Исар, Младински дом, Железничка станица и с. Три Чешми, Сушево, Криви дол, Врсаково, Судик, Сарчиево, Софилари, Драгоево и др.
  2020-12-21 09:00:002020-12-21 12:00:00Гостиварнас.Дутлок - област на крај
  2020-12-21 10:00:002020-12-21 11:00:00ОхридОРОВНИК: од центар кон с.Подмоље
  2020-12-21 12:00:002020-12-21 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел од ул.Доситеј Обрадовиќ, Дел од ул.Марко Цепенков

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја