петок, март 5, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 17 12 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 17 12 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-12-17 08:30:002020-12-17 16:30:00КичевоЗајас (Жел.Станица) Каменолом Колари и Каменолом Буковиќ како и с.Колари
  2020-12-17 08:00:002020-12-17 15:00:00Кумановодел од с.Клечовце, Новосељане, Зубовце,Косматац, Мургаш, Кутлибег, Кшање, Нешкоа маала, Кокошиње, Скачковце,(Скачковце млин ), Колитско, Кучкарево, Габреж, Градиште, Стрезовце викендице, Зубовце, Скачковце,,Скачковце млин, Душан млин, Клечовце стопанство, Градиште Т мобиле
  2020-12-17 08:00:002020-12-17 13:00:00Кумановодел од ул.Тоде Мендол, Васил Антевски, Дел од Доктор Рибар
  2020-12-17 08:00:002020-12-17 14:00:00Кумановодел од ул.Бајрам Шабани
  2020-12-17 10:00:002020-12-17 13:00:00ОхридРЕСЕН: дел од ул. Борис КИдрич, ул. Крсте Мисирков, ул. 7ма Македонска Бригада
  2020-12-17 10:00:002020-12-17 11:00:00Охриддел од с.Косел
  2020-12-17 09:30:002020-12-17 15:30:00Прилепдел од село Саждево
  2020-12-17 09:00:002020-12-17 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Главна улица и подулички кај Ресторанот Теферич (повремени прекини), Главна улица и подулички кај Ресторанот Теферич
  2020-12-17 10:30:002020-12-17 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од ул. Бахар Моис и дел од ул Њуделхуска
  2020-12-17 09:00:002020-12-17 10:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Кучково
  2020-12-17 07:45:002020-12-17 08:45:00Стругадел од корисниците на плоштад Струга (Стопанска Банка, зградата на Зоил и околните деловни простори во склоп на зградата)
  2020-12-17 10:00:002020-12-17 12:00:00ШтипС.ЛОЗОВО
  2020-12-17 10:00:002020-12-17 14:00:00ШтипС.ЕРЏЕЛИЈА

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја