петок, март 5, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 11 11 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 11 11 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-11-11 09:00:002020-11-11 12:00:00Гостивардел ул.Кеј Вардар и дел од ул.Беличица (пред џамијата)
  2020-11-11 09:30:002020-11-11 14:30:00ДелчевоМАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА: дел од ул-те Осоговска и Каменичка
  2020-11-11 09:00:002020-11-11 14:00:00Кавадарциул.Ѓуро Ѓакович и ул.25-ти Мај Кавадарци.
  2020-11-11 08:10:002020-11-11 16:30:00Кичевосело Зајас- челиковци, Зајас железничка станица, дел од село Зајас Џума,село Букојчани и село Колари
  2020-11-11 08:00:002020-11-11 15:00:00КратовоЦентарот во Кратово.
  2020-11-11 08:00:002020-11-11 14:30:00Кратовос.Длабочица, с.Баштево
  2020-11-11 08:15:002020-11-11 14:30:00КумановоМ'ГЛЕНЦЕ
  2020-11-11 11:00:002020-11-11 12:00:00ОхридРЕСЕН: дел од ул.Борис Кидрич од ТС Стара Слога до семафори
  2020-11-11 09:30:002020-11-11 12:00:00Прилепдел од улица Леце Котески - фирми Афикс Пласт, Ибо Под
  2020-11-11 11:00:002020-11-11 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Зградите и куќите во потегот меѓу ул.Вера Јоциќ, ул. Георги Димитров и Народни Херои, Дел од ул.Георги Димитров, спроти бр.17, Ул.Вера Јоциќ, бр.10, 12, 12 А, 14, 14 А,16, бр.4 5 и 6, и околните.
  2020-11-11 08:30:002020-11-11 14:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: делови од ул. Коперникова и Иван Турѓењев во Драчево
  2020-11-11 09:00:002020-11-11 15:00:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: и околните улички, ул.Богомилски Поход, дел од ул.Тодор Чангов
  2020-11-11 09:30:002020-11-11 12:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: Дел од улица Иван Манолев и дел од ул. Рокомија Куќи 57А-Б -59А-Б
  2020-11-11 09:00:002020-11-11 11:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: ул. Крсте Асенов (потрошувачи во зграда бр. 12, зграда бр. 8, зграда бр. 6)
  2020-11-11 11:00:002020-11-11 13:00:00Скопје Васил ГлавиновПЕТРОВЕЦ: Главна улица (стар пат Петровец – Катланово R1102)
  2020-11-11 12:00:002020-11-11 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Гиго Михајловски зграда 4, влез 1, 2, 3, и 4
  2020-11-11 10:00:002020-11-11 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Кленоец од бр.25 до 31
  2020-11-11 11:30:002020-11-11 15:00:00Скопје Ѓорче Петровдел од корисниците на ул.Њуделхиска и ул.Атинска
  2020-11-11 11:00:002020-11-11 15:00:00Скопје Ѓорче Петровкорисниците на ул. Копрушка од бр.2 до 20 (само парните броеви)
  2020-11-11 08:30:002020-11-11 11:00:00Скопје Ѓорче Петровул.Корушка од бр.2 до бр.10, ул.Вангел Дуну од бр.2 до бр.20, ул.Иван Цанкар од бр.2 до бр.80
  2020-11-11 09:00:002020-11-11 15:00:00СтрумицаДел од Булевар Гоце Делчев-улици во близина на Егејска маала, објектите во околина на магацинот на Терзи компани лоцирани во Егејската маала.
  2020-11-11 09:30:002020-11-11 15:00:00Тетовос. Џепчиште
  2020-11-11 09:00:002020-11-11 15:00:00ТетовоДел од с.Теарце, покрај главниот пат, објекти кои се на главниот пат
  2020-11-11 08:20:002020-11-11 16:30:00Тетоводел од населба Деребој
  2020-11-11 09:30:002020-11-11 15:00:00ТетовоПопова Шапка: сите објекти, дел од Мала Речица над гробиштата, с.Гајре, с.Лисец
  2020-11-11 09:30:002020-11-11 12:00:00Тетоводел од с.Доброште
  2020-11-11 10:00:002020-11-11 15:00:00Тетоводел од с.Жеровјане према с.Радиовце
  2020-11-11 09:30:002020-11-11 11:30:00Тетовоул.Предраг Јанчевски, дел од ул.В.С.Бато кај Ајдучко Маало
  2020-11-11 10:00:002020-11-11 14:00:00Тетоводел од ул.Благоја Тоска, дел од ул.Борис Кидриќ
  2020-11-11 09:30:002020-11-11 14:30:00Штипнаселба Каваклија

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја