недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 27.02.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 27.02.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-02-27 12:002024-02-27 14:30Гостиварс.Корито
  2024-02-27 09:002024-02-27 11:00ГостиварЧЕГРАНЕ: мал дел од с.Чегране (област околу изворите)
  2024-02-27 11:002024-02-27 15:00КавадарциНЕГОТИНО: Пепелиште, Криволак и место викано Криволачки лаки
  2024-02-27 09:002024-02-27 13:00КавадарциНЕГОТИНО: ул. Ленинова, дел од улиците Петар Михајловски Демирски и Никола Карев
  2024-02-27 09:002024-02-27 15:00Прилепул. Дабничка, Веби Рушитоски, Дравска
  2024-02-27 08:002024-02-27 15:00Скопје Васил ГлавиновКАТЛАНОВО: цело Катланово, индустриски објекти на автопатот за Катланово, Катлановска Бања, Летевци, Градманци, Брезница

  Краткотрајни прекини во период од 08:00 до 08:45 и од 15:00 до 15:30 на наведените населени места.
  2024-02-27 09:002024-02-27 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: корисниците од с.Рашче, с.Копаница и с.Бојане
  2024-02-27 09:002024-02-27 13:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Црвена Армија, амбуланта „Диамед“ старо кино, фирма „Трикотажа“
  2024-02-27 09:002024-02-27 14:00Тетоводел од с.Теново
  2024-02-27 09:302024-02-27 14:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.Б.Миладинови(од Шарена Џамија кон Флоринас)
  2024-02-27 09:002024-02-27 11:00Штипвлез на зграда на ул.Енгелсова бр.6

  НАЈНОВИ ВЕСТИ