среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 22 08 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 22 08 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-08-22 09:302023-08-22 15:30Гостиварс.Маврово (дел)
  2023-08-22 08:502023-08-22 14:00Делчевосело Двориште, Туртела, Гараган, Умленски колиби, Населба Суви Лаки, дел од село Ратево
  2023-08-22 09:002023-08-22 14:00Кавадарцидел од с. Марена (на патот кон Кавадарци)
  2023-08-22 09:002023-08-22 13:00Кратовос.Шопско Рударе, с.Коњух и с.Димонци.
  2023-08-22 09:202023-08-22 14:00Кратовос.Огут
  2023-08-22 09:002023-08-22 11:30Кумановокорисниците од Срезовце- викендици
  2023-08-22 09:302023-08-22 13:30ПрилепКРИВОГАШТАНИ, с. Врбоец, с.Милошево,с. Цв.Митрани, с. Бучин, с.Пресил, с.Воѓани, фирма Орбита Табак, Тутунски комбинат СЕКЕ
  2023-08-22 07:002023-08-22 15:00Прилепул.Пенка Котеска - дел ( кон сирената), ул.Добре Иваноски
  2023-08-22 09:002023-08-22 15:00Скопје Ѓорче Петровсело Грачани.
  2023-08-22 09:002023-08-22 15:00Стругас.Радолишта, населба Теферич, сите потрошувачи на с.Заграчани, с.Шум, с.Вишни, ХПП Вишни 1 и Вишни 2, База Заграчани.
  2023-08-22 09:302023-08-22 13:30Струмицакорисници од с.Ново Село лоцирани од влезот на селото од страна на с.Сушица се до реката и кон ресторан Мичел, како и поранешните фабрики “Пирин“ и “Треска“ .
  2023-08-22 09:002023-08-22 14:30ТетовоНОВО СЕЛО, НОВО СЕЛО Шар, СЕЛЦЕ КЕЧ, дел од извод Боговиње
  2023-08-22 09:002023-08-22 14:30ТетовоГОЛЕМА РЕЧИЦА, дел од с.Калник
  2023-08-22 10:002023-08-22 14:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ/ ДЕЛ ОД УЛИЦИ КАРЛ МАРКС И ПИТУ ГУЛИ НА ГОРОБИНСКИ ПАТ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ