петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 12 09 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 12 09 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-09-12 07:002023-09-12 10:00БитолаШирок Сокак, Борис Кидрич, Никола Тесла, Елпида Караманди и Маркс и Енгелс
  2023-09-12 09:002023-09-12 13:00ВелесЧАШКА: дел од потрошувачите од ул. Кочо Рацин
  2023-09-12 09:002023-09-12 14:00Кичевосело Самоков и населба Сувенир
  2023-09-12 10:302023-09-12 12:30Кичевос. Ново Село
  2023-09-12 08:302023-09-12 12:00КочаниПашаџиково на пат за Пониква и околу Шумска куќа
  2023-09-12 09:002023-09-12 13:00Кочанис.Крушка, с.Костин Дол, с.Вранинци, с.Небојани, Брана Речани
  2023-09-12 08:002023-09-12 16:00Кратовос.Татомир
  2023-09-12 08:002023-09-12 14:00ПрилепДОЛНЕНИ: Индустриски дел од град Прилеп,Мажучиште, Црнилиште, Ропотово, Пешталево, Зрзе, Манастир Зрзе, Дебреште, Лажани, Долнени, Секирци, Костинци, Десово, Дреновци, Сенокос, Браилово, Дупјачани
  2023-09-12 08:002023-09-12 16:56Прилепул.Борка Талески дел ( од кај м.в. Чкатра ) до ул.Круме Спиркоски
  2023-09-12 10:002023-09-12 13:00Скопје Васил ГлавиновМАРИНО: главна улица во Јака и улицата која води од трафостаницата кон главната улица.
  2023-09-12 09:002023-09-12 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Московска, Лондонска и ул.Гаврил Лесновски, Дел од ул.Бриселска
  2023-09-12 09:002023-09-12 15:00Стругана с.Ново Село Струга
  2023-09-12 08:002023-09-12 15:00СтрумицаКонче, Дедино, Ракитец, Современ Дом Баже, Долни Липовиќ, Горни Липовиќ, Пожар, Габревци, Долни Радеш
  2023-09-12 09:302023-09-12 12:30Тетоводел од град Тетово, само објекти кои се наоѓаат позади РИМА
  2023-09-12 10:002023-09-12 14:00ШтипУЛ.АСТИБО, УЛ.ПАРТИЗАНСКА ДЕЛ, ДЕЛОТ КАЈ АМСМ ЗДРУЖЕНИЕ НА ВОЗАЧИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ