петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 12.03.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 12.03.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-03-12 09:352024-03-12 14:30Велесс. Отиштино, с. Бањица
  2024-03-12 09:002024-03-12 14:00ГостиварВРАПЧИШТЕ: област кај поштата и амбулантата
  2024-03-12 08:002024-03-12 10:00КавадарциНЕГОТИНО: ул.Манчо Малиминов, Димче Мирчев, Петар Челавец, дел од Маршал Тито,
  2024-03-12 11:002024-03-12 12:30КумановоОбјекти во поранешна фабрика ДИЕР
  2024-03-12 09:302024-03-12 12:30КумановоСтрашко Симонов, Б.И Гуне, Ѓуро Салај, Абдула Прешова, Александар Здравковиќ, Петар Драпшин, Драги Шутевски, Иван Цанкар, Романовска, Ужичка
  2024-03-12 09:002024-03-12 15:00СтругаЛАБУНИШТА: дел од с. Лабуништа, населба Беќировци
  2024-03-12 09:002024-03-12 14:30ТетовоТЕАРЦЕ: дел од с.Теарце, објекти кои се наоѓаат во горниот дел на селото

  НАЈНОВИ ВЕСТИ