сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА СРЕДА 20 09 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА СРЕДА 20 09 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-09-20 09:002023-09-20 14:30Битолас. Маловишта и рибник Маловишта
  2023-09-20 08:002023-09-20 09:30Битолаул. Довлеџик бб, излез од Битола кон Нижеполе, Трново зад безиска пумпа на Макпетрол Довлеџи (ДРВОРЕЗ, сервис РЕНО, пекара Александар, магацин ПРИМА МЕБЕЛ и околните објекти)
  2023-09-20 08:302023-09-20 14:30Битолаул. Бурса
  2023-09-20 08:302023-09-20 16:30Битоладел од ул.Солунска
  2023-09-20 10:302023-09-20 12:00ВелесСело Оризари
  2023-09-20 12:002023-09-20 13:30ВелесСело Раштани, Село Клуковец, Село Бузалково, Село Лавчани, Село Белештевица, Село Карабуњиште, Село Сливјик, Село Слп, Бреза
  2023-09-20 08:152023-09-20 15:00Гостиварс. Долно Јеловце
  2023-09-20 08:002023-09-20 15:00Гостивардел од нас.Млаки.
  2023-09-20 10:002023-09-20 12:00Гостиварс.Чегране (на излез кон с. Волковија)
  2023-09-20 09:252023-09-20 13:30Делчеводел од село Полето
  2023-09-20 09:402023-09-20 13:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД - село Самоков, Растеш, Здуње, Зркле, Могилец, Модриште, Црешнево, Белица, Брезница, резервоат Јасен, ХПЕ Ковач
  2023-09-20 08:002023-09-20 15:00КратовоАГИНО СЕЛО, с. Татомир
  2023-09-20 09:152023-09-20 11:15Скопје Ѓорче ПетровТерминал Блаце, Граничен Премин Блаце, село Блаце.
  2023-09-20 09:002023-09-20 13:00Скопје Ѓорче ПетровПотрошувачите од бр.1 до бр.28 на улица Џумајска.
  2023-09-20 09:002023-09-20 11:00Стругаул. Струшки Кепенци.
  2023-09-20 08:002023-09-20 15:00Струмицас. Конче, с. Долни Липовиќ и репетитори Пожар, с. Горни Липовиќ, с. Габревци и викенд населба Долни Радеш, ДОЛНИ МАНАСТИРЕЦ, ЛУБНИЦА, с. Дедино, с. Ракитец и БП Макпетрол Лакавица
  2023-09-20 09:002023-09-20 14:30ТетовоСепарација Камењане, Млин, дел од с.Камењане, објекти кои се наоѓаат кон с.Боговиње, Наплатна рампа ГВ, Лес Комерц, Емирати, ИнтерМебел, Бетонида, Кика Мебел, Еуро Мобел, Мулти Парк Изаири, Меваип Јакупи, Циле Цау, ГОРНО СЕДЛАРЦЕ
  2023-09-20 09:302023-09-20 14:30ШтипКРУПИШТЕ
  2023-09-20 08:302023-09-20 10:30Штипул. Браќа Даневи бр. 2 (двата влеза на зградата)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ