среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА СРЕДА 16 08 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА СРЕДА 16 08 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-08-16 11:302023-08-16 13:30ВелесОпштина Чашка, Село Чашка, Отиштино, Бањица, Раковец, Еловец, Голозинци, Мелница, Чашка Оранжерии, Лисиче, Дреново, Горно и Долно Јаболчиште
  2023-08-16 09:302023-08-16 11:30ВелесЧАШКА, Бусилци, Врановски Анови, Долно Врановци, Ново село, Стариград, Извор, Јасеново, Попадија, Владиловци, Смиловци, Степанци, Мартолци, Оморани, Крива Круша, ОраовДол, Мокрени, Габровник, Теово, Согле, Бистрица, Плевење, Црешњево, Богомила, Нежилово, Ореше, Папрадиште, Чеплес
  2023-08-16 08:002023-08-16 16:00ВелесПошта,Управа за водење на Матични книги,Т-Хоме.
  2023-08-16 08:102023-08-16 13:20ВелесЧАШКА, Село Горно и Долно Јаболчиште
  2023-08-16 10:302023-08-16 12:00ГевгелијаБогданци: Нако Вардарски, Првомајска, Дојранска, Изворска и Општина Богданци и околината
  2023-08-16 08:402023-08-16 10:00ГевгелијаПумпи Дубрава, Кланица, Дубрава Опруги и Рапид гас
  2023-08-16 08:302023-08-16 10:00Кумановос.Вакав, с.Пчиња, с.Студена Бара, с.Винце
  2023-08-16 07:502023-08-16 14:00КумановоГрадиште,Кучкарево,Габреж,Орман и Т Мобиле во Градиште
  2023-08-16 07:002023-08-16 15:00Прилепул.Пенка Котеска - дел ( кон сирената), ул.Добре Иваноски
  2023-08-16 10:002023-08-16 11:30Стругас. Франгово.
  2023-08-16 09:002023-08-16 14:30Тетоводел од село Порој, објекти кои се наоѓаат околу Микели, објекти кои се наоѓаат околу гробиштата, дел од град Тетово, делови од населбите Фуштанска, Циглана и Дреноец
  2023-08-16 09:002023-08-16 13:00ТетовоБОГОВИЊЕ, Ново Село Шар, Селце КЕЧ
  2023-08-16 09:302023-08-16 14:30ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ - ДЕЛ ОД УЛИЦА КАРПОШЕВА,ПИТУ ГУЛИ НА ГОРОБИНСКИ ПАТ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ