четврток, јули 25, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА СРЕДА 13 09 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА СРЕДА 13 09 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-09-13 07:002023-09-13 09:00Битолаулици: Панде Николов, Јане Сандански и дел од улица Филип II Македонски
  2023-09-13 09:002023-09-13 15:00Битоладел од ул.Стив Наумов , дел од ул.Леринска , дел од ул.Нико Фундали, дел од ул.Тошо Даксало и дел од ул.Солунска со околните стопански и нестопански објекти.
  2023-09-13 09:052023-09-13 14:00ВелесЧАШКА: потрошувачите од Гулевска Населба, Бистрица, Црешнев, Богомила, Орешје, Оморани Телеком и Козарска Фарма Мокрени, потрошувачите од Нежилово, Папрадиште, Чеплес, потрошувачите од с. Ораов Дол, Габровник, Мокрени, Теово Согле
  2023-09-13 08:302023-09-13 14:00Гевгелијаулица Скопска од Тобако Итар Пејо до стариот градски пазар и Катастарот
  2023-09-13 08:302023-09-13 15:00Гостиварул.Беличица ( позади трговскиот центар)
  2023-09-13 09:002023-09-13 14:00Делчевос.Црник, с.Панчарево, Сува Река
  2023-09-13 09:152023-09-13 13:00КумановоЛИПКОВО: Дел од корисниците околу општината и помеѓу реката и с. Оризаре
  2023-09-13 08:002023-09-13 16:00Прилепул.Пенка Котеска - дел ( околу м.в. Германски гробишта)
  2023-09-13 09:002023-09-13 14:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од улица Козле.
  2023-09-13 09:002023-09-13 12:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Ул.Козле, Бр.19, Бр.21 и Бр.23
  2023-09-13 08:552023-09-13 14:30ТетовоКОПАЧИН ДОЛ, ГУРГУРНИЦА, МЕРОВО, НОВО СЕЛО Дервенд, ЦЕРОВО, ЛУКОВИЦА, РОГЛЕ, СЕДЛАРЕВО
  2023-09-13 10:002023-09-13 15:00Штипс.Чифлик, Липов Дол, ЉУБОТЕН: ТС „Бистрен“

  НАЈНОВИ ВЕСТИ