сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 19 08 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 19 08 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-08-19 09:352023-08-19 11:30Скопје АеродромТОДОР ЧАНГОВ 17, 19, 28, 30, 32
  2023-08-19 12:302023-08-19 14:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: ГОРНО ЛИСИЧЕ, ГОРНОВРАНОВСКА, ЃОРЃИ КАПЧЕВ, БОЖИН НИКОЛОВ, ТОДОР ЧАНГОВ, ХАЏИ ТРАЈКОВ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ