четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 28 08 2023

    Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 28 08 2023

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2023-08-28 09:002023-08-28 14:00ШтипУЛ.АСТИБО, УЛ.ПАРТИЗАНСКА ДЕЛ, ДЕЛОТ КАЈ АМСМ, ЗДРУЖЕНИЕ НА ВОЗАЧИ

    НАЈНОВИ ВЕСТИ