недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 26.02.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 26.02.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-02-26 09:002024-02-26 11:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: ул.Николај Островски, ул.Антон Чехов, ул.Пелинце, ул.Лазо Дамовски, ул.Австралиска, ОУ „Страшо Пинџур“
  2024-02-26 09:002024-02-26 12:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од ул.Драгутин Аврамовски Гуте
  2024-02-26 12:002024-02-26 14:00Скопје Ѓорче Петровул.Лука Геров од бр.33 до бр. 43 ( непарни броеви). Зградите спроти овие објекти
  2024-02-26 10:002024-02-26 14:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ШУМСКИ, СТАР ВОДОВОД, КНЕЖЈЕ, ГОРОБИНЦИ, СОПОТ, ПРЕОД, МАЛИНО, АЛАКИНЦИ, КРУШИЦА, ПРЕДАВАТЕЛИ И МЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА ЃУРИШТЕ, МАНАСТИР ЃУРИШТЕ, НАПЛАТНА КАДРИФАКОВО, ЛИОН, НИНА МАК, КОКИ ЛУКС

  НАЈНОВИ ВЕСТИ