недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 21 08 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 21 08 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-08-21 08:302023-08-21 11:00КочаниВИНИЦА: фирма БТБ Македонија на ул.Илинденска
  2023-08-21 09:002023-08-21 15:00КумановоСЛУПЧАНЕ: центар на селото
  2023-08-21 08:152023-08-21 14:30КумановоГРАДИШТЕ:корисниците од Кучкарево,Габреж,Орман,Градиште и Т Мобиле - Градиште
  2023-08-21 08:302023-08-21 12:30Скопје Ѓорче Петровдел од корисниците во Волково, ул.101, 102, 103
  2023-08-21 09:002023-08-21 14:30ТетовоЛАВЦЕ, СЕЛЦЕ, СЕЛЦЕ: ХПП Пена, Космофон Селце, ЛАВЦЕ: Калето во Тетово
  2023-08-21 09:302023-08-21 14:00ШтипПУМПИ ВО КРУГ НА АРМ, ДА ПЕТРОЛ БАБИ, КОЛЕВ СОЛАР 1 И 2, БАЗА БАЛАЛТ, ЛАВЕ, БАЗА ПЕЛАГОНИЈА, АНГЕЛ ВЕЛИНОВ, ДРВОДЕКОР

  НАЈНОВИ ВЕСТИ