четврток, јули 25, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 18 09 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 18 09 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-09-18 09:052023-09-18 13:30Делчевос.Град
  2023-09-18 08:302023-09-18 15:30Кичевосело Мамудовци и Лазаровци
  2023-09-18 09:002023-09-18 11:30Скопје Ѓорче ПетровКуќите со парни броеви од ул.Жеденска.
  2023-09-18 08:452023-09-18 14:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат кај стара Стоковна Куќа (Тинекс, Интер Спорт,Арена)
  2023-09-18 10:002023-09-18 14:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ - ДЕЛ ОД УЛ.ФИЛИП ВТОРИ,ОД БР.22 ДО БР.35,ДЕЛОТ КАЈ ПОРАНЕШЕН СЕТЕК КОН КАРАКАНСКИ БАВЧИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ