сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 11.03.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОНЕДЕЛНИК 11.03.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-03-11 09:002024-03-11 14:30ДелчевоМАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА: село Косевица, с.Моштица, с.Саса, Павлиш Дол, Вера Јоциќ, Мечкаре, Требеш, Ристовци, Маврово
  2024-03-11 09:002024-03-11 14:30Струмицадел од с.Штука и дел од с.Иловица
  2024-03-11 09:002024-03-11 14:00Тетоводел од с.Стримница

  НАЈНОВИ ВЕСТИ