недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 18 08 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 18 08 2023ek

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-08-18 08:552023-08-18 14:00ВелесЧАШКА, потрошувачите од Теово, Согле, Гулевска Населба, Бистрица, Црешнево, с. Ораов Дол, Габровник, Мокрени, потрошувачите Телеком Оморани и Св. Богородица, Богомила, Орешје, Нежилово, Папрадиште, Чеплес
  2023-08-18 08:302023-08-18 13:00КочаниВИНИЦА - с. Јакимово горниот дел кон с.Црн Камен
  2023-08-18 07:002023-08-18 15:00КратовоЛозаново, Трештен дол, Баглак, Осичка, Домач, Дурачка Река и ул.11ти Октомври во Крива Паланка и селата: Дурачка Река, Станци, Дренак, Б'с, Варовиште, Кошари, Кркља, Узем, Добровница, Киселица, Трново, Мала Црцорија, Голема Црцорија, Крстов Дол, Луке, Подржи Коњ и Граничен премин Деве Баир.
  2023-08-18 08:002023-08-18 15:00КратовоРАНКОВЦЕ, Недељкова Маала
  2023-08-18 10:002023-08-18 13:00Охридзградата на пресекот на бул. АСНОМ и ул. Никола Карев
  2023-08-18 10:002023-08-18 16:00ОхридРЕСЕН - пумпа за вода с. Крушје, бензиска пумпа Виена Петрол, дел од с.Јанковец, с. Избишта, с.Кривени, с.Лева Река, с. Крушје
  2023-08-18 08:302023-08-18 14:00ПрилепБЕЛУШИНО, с. Борино, с. Селце Крушевско, с. Белушино
  2023-08-18 09:002023-08-18 13:00Скопје АеродромДРАЧЕВО/0 /Живко Фирфов Поради изведување техничко-инвестициски зафати во дистрибутивната мрежа, потребна е безнапонска состојба. Одговорна Сара Кољозова.
  2023-08-18 11:002023-08-18 14:00Скопје Ѓорче Петровул. Атинска 12 (сите влезови).
  2023-08-18 11:002023-08-18 14:00Скопје Ѓорче Петровул. Никола Парапунов бр.1 (северната кула кај стара телевизија).
  2023-08-18 08:302023-08-18 12:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците во Волково
  2023-08-18 09:002023-08-18 14:00ТетовоБлок 70 кон ул. Б.Тоска, дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во Блок 70 покрај реката кон ул. В. С. Бато
  2023-08-18 09:302023-08-18 14:00ТетовоГОЛЕМА РЕЧИЦА, дел од с.Калник
  2023-08-18 09:002023-08-18 14:30Тетоводел од Попова Шапка, објекти кои се наоѓаат на патот за Лешница
  2023-08-18 09:302023-08-18 14:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ - МАК СТИЛ,СТАНИЧКИ ПАТ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ