недела, април 14, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 15 09 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 15 09 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-09-15 08:302023-09-15 10:00Кавадарциул. Доне Попов, Домовица, Глигор Прличев
  2023-09-15 08:002023-09-15 14:00КочаниПРОБИШТИП: ул. Јаким Стојковски - делот од Општинската зграда до аптека Ема-Фарм, објект на ПЗУ Стомадент и соседните објекти, Пекара Вкус, маркет Кит-Го во центарот, фирма Орион, ул. Христијан Тодоровски Карпош
  2023-09-15 08:002023-09-15 16:00Кратовос.Татомир и дел од с.Секулица.
  2023-09-15 09:002023-09-15 16:00Скопје АеродромЈАБОЛЦИ: ДРАЖИЛОВО, ЕЛОВО, ПАТИШКА РЕКА, ЦРН ВРВ, ОСИНЧАНИ, ЦРВЕНА ВОДА, МАЛЧИШТЕ, РУДОПРОЕКТ, КАМЕНЕЛОМ ВАРДАР ГРАДБА
  2023-09-15 08:002023-09-15 15:00Скопје Васил ГлавиновС. Мршевци, С.Бучинци, С.Грушино и С Бујковци
  2023-09-15 09:002023-09-15 12:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Потрошувачите од ул.4, во с.Бардовци
  2023-09-15 09:002023-09-15 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Потрошувачите од улица Влае
  2023-09-15 08:302023-09-15 12:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Приклучоци во зграда на бул.Партизански Одреди бр.64А-3Б
  2023-09-15 09:002023-09-15 14:30ТетовоСЕЛЦЕ, ЛАВЦЕ: Калето во Тетово, ЛАВЦЕ
  2023-09-15 09:002023-09-15 15:00Тетоводел од с.Пршовце, објекти кои наоѓаат кај патот за с.Јегуниовце(Кипер маркет и околните објекти)
  2023-09-15 09:002023-09-15 14:00Штипдел од нас.Балканска, Штип

  НАЈНОВИ ВЕСТИ