недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 08.03.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 08.03.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-03-08 08:302024-03-08 16:00Битолас.Сопотница, с.Брезово, с.Зашле, с.Радово, с.Суво Грло
  2024-03-08 08:302024-03-08 15:00Гостивариндустриска Зона покрај автопат Гостивар - Тетово (од реон на с.Неготино кон реон на с.Пирок)
  2024-03-08 08:002024-03-08 13:00Гостивардел од ул.Беличица (област после мостот)
  2024-03-08 10:002024-03-08 14:00КочаниВИНИЦА: Партизанска, Пиринска, 4-та македонска бригада
  2024-03-08 08:452024-03-08 15:00Кочанис. ПАНТЕЛЕЈ, с. НИВИЧАНИ, с. РАЈЧАНИ
  2024-03-08 08:002024-03-08 16:00Кратовос.Татомир
  2024-03-08 09:002024-03-08 11:00Кумановодел од ул. Авној
  2024-03-08 11:002024-03-08 13:00Кумановодел од ул. 100, 200, 201, 202, 203, 204, 205
  2024-03-08 09:002024-03-08 15:30ОхридУл.Димитар Влахов на спој со улица Македонски Просветители (Кладилница Спорт Лајф, Кладилница Моцарт)Фирми лоцирани во некогашна зграда на Кјуби Македонија, Стопанска Банка АД Скопје, Казино Астра.
  2024-03-08 09:002024-03-08 15:00ПрилепБорино, Белушино, Селце ( Крушевско )
  2024-03-08 09:002024-03-08 15:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Питу Гули бр. 35, 37 и 39
  2024-03-08 08:152024-03-08 14:30Скопје Васил Главиновс.Летевци, с.Брезница
  2024-03-08 09:002024-03-08 11:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од ул. Стогово
  2024-03-08 09:002024-03-08 13:58Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.Б.Миладинови(од Флоринас кон Шарена Џамија)
  2024-03-08 09:442024-03-08 14:00Тетовос.Вешала, дел од с.Вешала
  2024-03-08 10:002024-03-08 11:00ТетовоБРВЕНИЦА: објект на Патент ком на влез во с.Брвеница

  НАЈНОВИ ВЕСТИ