четврток, март 4, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 02 10 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 02 10 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-10-02 09:00:002020-10-02 16:00:00Гостивардел од с.Чегране
  2020-10-02 08:30:002020-10-02 14:30:00ДелчевоБЕРОВО: Место викано Ширина, ф-ка Огражден, Малешевска Слива, Атш, Владимирски пат
  2020-10-02 09:30:002020-10-02 14:30:00КавадарциНЕГОТИНО: ул.Васка Калајџиска
  2020-10-02 08:00:002020-10-02 16:00:00Кратовос.Конњух, с.Димонце, дел од с.Шопско Рударе
  2020-10-02 08:00:002020-10-02 15:00:00Кумановодел од с.Речица, Долно Којнаре, Режановце, Споменик Костурник, ул.Никола Тесла
  2020-10-02 07:30:002020-10-02 15:30:00Охридс.Црвена Вода Дебрца
  2020-10-02 09:30:002020-10-02 15:00:00Прилепс.Десово,с.Браилово,с.Слепче,Репетитори од А1
  2020-10-02 09:30:002020-10-02 15:00:00Прилепс.Долгаец,с.Маргари,с.Зрзе, Манастир Зрзе
  2020-10-02 06:00:002020-10-02 08:00:00Скопје Аеродромул.Јане Сандански бр.67 (ЖИТО Маркет - позади Капитол Мол)
  2020-10-02 08:30:002020-10-02 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул.Орце Николов бр.84, 86 и 88, ул.Орце Николов непарни бр.од 69 до 77, бул.Климент Охридски од бр.20 до бр.28 (парни), цела ул.Коста Веселинов, бензинска МАКПЕТРОЛ на бул.Климент Охридски, бул.Илинден од бр.37 до 49 (непарни броеви)
  2020-10-02 08:30:002020-10-02 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул Орце Николов 144
  2020-10-02 09:00:002020-10-02 15:00:00Скопје Васил ГлавиновР'ЖАНИЧИНО: ул.2 (покрај каналот) до бр.21 во с.Ржаничино
  2020-10-02 15:00:002020-10-02 17:00:00Струмицадел од Просенички пат, ТС Тритерол и ТС Расадник Просениково
  2020-10-02 10:00:002020-10-02 15:00:00СтрумицаРАДОВИШ: ул.Ана Поцкова, дел од централно градско подрачје и ул.Бел камен
  2020-10-02 09:00:002020-10-02 11:00:00Струмицадел од Зона Север Струмица
  2020-10-02 17:00:002020-10-02 19:00:00СтрумицаДОБРЕЈЦИ: дел од с.Василево, Старо Добрејци стар пат Струмица Василево ,Ал-Мак, Нави-пром, Роко 2000 и др
  2020-10-02 11:30:002020-10-02 13:30:00СтрумицаРАДОВИШ: Јуребо, Еуропетрол бензинска, Јаргулица, Покрајчево, Злеово, Ораовица, Подареш
  2020-10-02 12:00:002020-10-02 14:00:00СтрумицаДел од индустриска зона Север Поради, Габро ДООЕЛ, ДПТУ Медитеран, Рима-Комерц, Мега-принт, Формула-95, Магазин Киси-Трејд, Неимар ДООЕЛ, Таргет ДОО, ДИА-2, Еко-фризер, Фико-пласт, Еми-компани, и др.
  2020-10-02 09:00:002020-10-02 14:00:00Тетоводел од ул.Љубо Божиновски Пиш, кај станицата за технички преглед
  2020-10-02 09:00:002020-10-02 15:00:00Тетовоул.116, ул Киро Ристовски - Дрнц, ул Штипска, ул.Гостиварска
  2020-10-02 09:30:002020-10-02 14:00:00Штипдел од с.Карбинци, кај самопослугата
  2020-10-02 10:00:002020-10-02 14:30:00Штипс.Софилари, Пенуш, Доброшани, и воено стрелиште Пенуш

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја