четврток, јули 25, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА НЕДЕЛА 25.02.2024

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА НЕДЕЛА 25.02.2024

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2024-02-25 07:002024-02-25 14:30ШтипАДИЕНТ, ТЕХНИКАЛ ТЕКСТАЈЛС, КОНДЕВО, МАГНА, ПВППТАРИНЦИ В И Е, ПВПП ТРИ ЧЕПМИ КИТ-ГО, ПВПП ТРИ ЧЕШМИ ВИТ, ПВПП САРЧИЕВО, ПВПП ФОРТУНА СОЛАР, ПВПП КОЛЕВ И ИНВЕСТРА, ПВПП Б И Х САРЧИЕВО

    НАЈНОВИ ВЕСТИ