петок, септември 29, 2023
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА НЕДЕЛА 17 09 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА НЕДЕЛА 17 09 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-09-17 08:002023-09-17 16:00Гостивариндустриска зона покрај автопат Гостивар -Тетово од пред патарина до Градец

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја