петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 24 08 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 24 08 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-08-24 09:002023-08-24 12:00Гостивардел од село Горна Бањица
  2023-08-24 09:002023-08-24 13:00Гостивардел од с.Дебреше
  2023-08-24 09:002023-08-24 14:00ДелчевоБЕРОВО: Абланица, Беровско Езеро, Линако, Фета, мали хидро електрани Клепалска Река, предаватели на Космофон и Мобимак Беровско Езеро, околина на хотел Манастир и самиот хотел, Кирил и Методиј, Пионерска, дел од Маршал Тито, Моша Пијаде, Туристичка, Карпош, Аурора
  2023-08-24 09:002023-08-24 14:00Кавадарцис.Дабниште: дел од делот од селото кон рибникот
  2023-08-24 09:302023-08-24 12:00Кратовос.Кошари, с.Варовиште и дел од с.Кркља.
  2023-08-24 09:002023-08-24 15:00КумановоСЛУПЧАНЕ: НН изводи од ТС Слупчане 1
  2023-08-24 09:302023-08-24 15:30Охридс. Белчишта, с. Лешани, с. Злести, с. Горно Средоречје, с. Грко Поле, с. Брежани, с. Велмеј, ТВ Репетитор Велмеј, Енсол, Калојани, ЕМО Лешани, Хебел, Набигори 1 и 2, Фарма за Јајца и Космофон Велмеј со околните стопански и други објекти.
  2023-08-24 10:002023-08-24 13:00ПрилепПРИЛЕП: с.Алинци, с.Шелеврци, с.Мало Рувци
  2023-08-24 08:002023-08-24 16:00Прилепс.Никодин, с.Топлица, с.Ракле, Ман. Никодин
  2023-08-24 09:402023-08-24 15:00Скопје АеродромДРАЖИЛОВО, ЈАБОЛЦИ, ПАТИШКА РЕКА, ОСИНИЧАНИ, ЕЛОВО, МАЛЧИШТЕ, ЦРН ВРВ, ЈАБОЛЦИ, РУДОПРОЕКТ, КАМЕНЕЛОМ ВАРДАР, ХПП ПАТИШКА РЕКА
  2023-08-24 09:002023-08-24 14:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: УЛ. РУМЕНЕ ХАЏИ ПАНЗОВА НАС. ДРАЧЕВО
  2023-08-24 08:002023-08-24 12:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: ул.Јани Лукровски, ЛЛ Гурмет, Аутомакедонија, Централна Кооперативна банка, Макпетрол на ул. Јани Лукровски.
  2023-08-24 09:002023-08-24 14:00Скопје Ѓорче ПетровДел околу чешмата и манастирот св.Недела, во с.Кучково
  2023-08-24 09:002023-08-24 14:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците на ул.Воин Драшкоци кај СП Планет
  2023-08-24 08:302023-08-24 12:30Стругас. Корошишта и с.Џепин
  2023-08-24 08:002023-08-24 11:00ТетовоСпортска Сала, Автобуска Станица, Пофикс, Медицинска Пластика, Палма Мал
  2023-08-24 09:002023-08-24 14:30ТетовоГОЛЕМА РЕЧИЦА: дел од с.Калник

  НАЈНОВИ ВЕСТИ