среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 17 08 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 17 08 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-08-17 09:302023-08-17 12:00ГевгелијаКазандол, Дедели, Чалакли, Собри, Прстен, Дурутли, Куртамзали, Башибос како и Винарска визба Арвин, Плантажа Раброво и Фирма Маврово
  2023-08-17 09:002023-08-17 10:30Делчевос.Звегор, Партизанска, Првомајска, Кирил и Методиј, Проелтерска, граничен премин Делчево, Вељко Влаховиќ, Вера Јоциќ, населба Пролет, Ѓорче Петров, Никола Карев , Даме Груев
  2023-08-17 08:002023-08-17 15:00КратовоРАНКОВЦЕ, Ќурчина Маала
  2023-08-17 13:002023-08-17 15:00Кратовос. Конопница, с. Мождивњак, Трнци, Крстата Падина, Деловодци, Долно Лаќе, Белина, Чивлк, Тлминци, Длабочица и Баштево.
  2023-08-17 09:002023-08-17 14:00Кумановодел од ул. Народна Револуција кај ул. Миле Кипра и ул. Бошко Буха
  2023-08-17 08:302023-08-17 14:00Прилепс.Борино,с.Селце Крушевско,с.Белушино
  2023-08-17 07:002023-08-17 15:00Прилепул.Цена Џинорозот, ул.Пенка Котеска - дел ( кон Дамро и кон ул. Лазо Филипоски )
  2023-08-17 10:002023-08-17 15:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Јуриј Гагарин со бр. 32, 34, 36 како и потрошувачите од ул. Козле 2.
  2023-08-17 09:002023-08-17 14:30Тетовос.Брезно, дел од с.Слатино, с.Теарце
  2023-08-17 08:302023-08-17 14:00Тетоводел од град Тетово, објекти на Арена Фитнес и Прима Мебел во новата Стоковна Куќа
  2023-08-17 11:302023-08-17 13:40ТетовоСТАРО СЕЛО, ИГМ Вратница, РОГАЧЕВО, Јажинце, Сурин и каменолом, ОРАШЈЕ
  2023-08-17 09:202023-08-17 11:40ТетовоДОБРОШТЕ, објекти кои се наоѓаат на регионалниот пат кон с.Јажинце, ОДРИ, БЕЛОВИШТЕ, ПРВЦЕ, НЕРАШТЕ, ХПП Одринска река, ХПП Габровска река, ВРАТНИЦА
  2023-08-17 09:302023-08-17 12:30ТетовоДОЛНА ЛЕШНИЦА: дел од с.Д.Лешница, објекти кои се наоѓаат на влезот во селото

  НАЈНОВИ ВЕСТИ