недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 14 09 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 14 09 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-09-14 08:302023-09-14 12:00ВелесХПП Тополки и ХПП Врановска Река
  2023-09-14 10:002023-09-14 13:00ВелесГРАДСКО: дел од потрошувачите на ул.8ми Септември во близина на амбулантата, дел од потрошувачите на ул. Александар Македонски во близина на амбулантата, дел од потрошувачите на ул. 9ти Ноември во близина на амбулантата
  2023-09-14 08:302023-09-14 10:30Велескорисниците од Населба Порцеланова, Чашка, Бањица, Отиштино, Раковец, Голозинци, Еловец, корисниците од Оризари и Затворот, корисниците од Извор, Владиловци, Попадија, Јасеново, Смиловци, Степанци, корисниците од Стари Град, Мартолци, Оморани, Плевење, Ораов Дол, Мокрени, Габровник, МХЕ Тополки и Врановска Река, корисниците од Папрадиште, Чеплес, корисниците од Согле, Монопол, Гулевска, Бистрица, Црешнево, Богомила, Нежилово, Ореше, корисниците од Мелница, Лисиче, Врановци, Дреново, Долно Јаболчипте, Горно Јаболчиште, корисниците од Ораовец, Вик. Ораовец, Фојница, Крајници, Бусилци, Врановски Анови, Врановци, корисниците од Белештевица, Цлп, Карабуниште, Лавчани и ЖС Рајко Жинзифов, корисниците од Клуковец, Раштани, Бузалково, Рлевци, Сливник, Бреза
  2023-09-14 08:252023-09-14 15:00Гостиварс.Равен, с.Горно Јеловце, с.Долно Јеловце, с.Печково, ТС ХЕЦ Равен,ТС ХП Маврово Чувара, ТС Јонузи Џумалије
  2023-09-14 09:002023-09-14 14:00Делчевос.Илиово, с.Турија, с.Драмче, с.Бигла
  2023-09-14 09:052023-09-14 15:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: село Сушица,Тополница,Томино Село
  2023-09-14 08:002023-09-14 16:00Прилепул.Пенка Котеска - дел, ул .Борка Талески - дел
  2023-09-14 08:402023-09-14 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Косрисниците од с.Грачани, караула Чашка и рудник Радуша
  2023-09-14 16:002023-09-14 18:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од корисниците околу Систина, бензинска пумпа Лук оил, Фонко
  2023-09-14 10:002023-09-14 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Корисниците на улица Партизански Одреди бр. 102 (зградата веднаш до бензинска пумпа Окта)
  2023-09-14 09:002023-09-14 12:30Струмицана излез од Струмица кон с.Дабиле, Мало стопанство, Ел-пи, Елгранд, Дијагонала, Терзи Компани и др.
  2023-09-14 09:002023-09-14 15:00ТетовоЈАЖИНЦЕ: Бензинска Пумпа Јажинце, СТАРО СЕЛО: сепарациите Сурин кај с.Старо Село, РОГАЧЕВО, репетитор Рогачево,ЈАЖИНЦЕ
  2023-09-14 08:502023-09-14 14:00ТетовоМлин Жито Полог во Горна Чаршија
  2023-09-14 10:002023-09-14 14:00Штипдел од ул.Борис Кидрич, Сане Ѓоргиев, Ѓошо Сланката бр.16 и Бул.Партизанска

  НАЈНОВИ ВЕСТИ