недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 07.03.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 07.03.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-03-07 09:302024-03-07 14:30ВелесЧАШКА: Раковец, Еловец, с.Чашка, Голозинци, Мелница, Тополка, Лисиче, Брана Лисиче, Горно Врановци, Викендици Лисиче, Брана Лисиче, Дреново, Долно Јаболчиште и Горно Јаболчиште
  2024-03-07 09:302024-03-07 14:00ГостиварИндустриска зона од Гостивар кон Тетово (после наплатна рампа во реон на с.Врапчиште)
  2024-03-07 09:002024-03-07 14:00ГостиварВРАПЧИШТЕ: дел од село Врапчиште (кон полето и околу поштата)
  2024-03-07 08:302024-03-07 15:00Гостивардел од с.Добридол
  2024-03-07 09:002024-03-07 12:00КочаниПРОБИШТИП: с.Петршино
  2024-03-07 08:452024-03-07 15:00Кочанис. РАЈЧАНИ, с. НИВИЧАНИ, с. ПАНТЕЛЕЈ
  2024-03-07 09:002024-03-07 15:00ПрилепБорино, Белушино, Селце ( Крушевско )
  2024-03-07 09:002024-03-07 15:00ПрилепНова Млекара Викендици, Млекара Софија, Чавле мебел
  2024-03-07 10:002024-03-07 12:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Ул.Партизанска бр.58
  2024-03-07 09:002024-03-07 15:30Скопје Аеродромдел од с.Зелениково (делот кај млекарата)
  2024-03-07 09:002024-03-07 13:00Скопје Васил ГлавиновКАДИНО: Улица 11, село Кадино
  2024-03-07 09:002024-03-07 13:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Манчу Матак
  2024-03-07 09:002024-03-07 14:00Скопје Ѓорче ПетровДел од улица Воин Драшкоци, (реонот позади СП ПЛАНЕТ)
  2024-03-07 09:002024-03-07 12:00Стругаселата Заграчани, Вишни, Шум и Радолишта
  2024-03-07 09:002024-03-07 15:00ТетовоСТРИМНИЦА: Од сред село кон Горната Џамија и улицата десно пред Горната Џамија
  2024-03-07 09:302024-03-07 14:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.Б.Миладинови(од Флоринас кон Шарена Џамија)
  2024-03-07 10:002024-03-07 11:15ТетовоДОЛНО СЕДЛАРЦЕ, БРВЕНИЦА
  2024-03-07 10:002024-03-07 12:00Тетовообјекти кај МК кај Штулов Универзитет
  2024-03-07 09:002024-03-07 14:30Тетоводел од с.Брвеница, објекти кои се наоѓаат на излез од селот кон с.Челопек
  2024-03-07 09:002024-03-07 14:30Тетовос.Камењане, ДОЛНО ПАЛЧИШТЕ: дел од с.Палчиште
  2024-03-07 10:002024-03-07 14:00ШтипС.ГАБЕР, ОЏАЛИЈА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ