петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 22.05.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 22.05.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-05-22 08:152024-05-22 15:00Битоласелата Олевени, Барешани, Канино, Острец, Драгош, Кишава , Лажец, Жабени, Граешница
  2024-05-22 09:002024-05-22 13:00Велесул. 11-ти Октомври бр. 9, влез 1
  2024-05-22 09:002024-05-22 14:00Велесс.Ногаевци, Викендици Ногаевци, Млекара Ногаевци, Мазовци, Скачинци, Грнчиште
  2024-05-22 09:002024-05-22 15:00Гостиварс. Горно Јеловце, ХЕЦ Маврово Чувара
  2024-05-22 10:002024-05-22 11:00Гостивардел од ул.18ти Ноември (ново маало)
  2024-05-22 09:002024-05-22 14:00Гостивардел од с.Леуново
  2024-05-22 08:002024-05-22 10:00Кавадарциулиците 7-ми Септември, Цано Поп Ристов, Сремски Фронт, Шишка, Ленинова, Иво Андриќ, Кирил и Методиј, Димката Ангелов Габерот, Блажо Алексов
  2024-05-22 08:302024-05-22 17:00Кочанис. Нивичани, с.Пантелеј, с.Рајчани
  2024-05-22 12:002024-05-22 16:00Кумановофабрика Фрагмат-МАК ДОО Куманово
  2024-05-22 09:002024-05-22 15:00ПрилепВелешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Авала,Богомила, Дојранска
  2024-05-22 10:002024-05-22 14:00ПрилепКатастарот во Прилеп, Музеј, Маркет Футура кај Градски стадион, Дел од ул.А.Македонски, ул.Мирче Ацев, ул.Пере Темелкоски
  2024-05-22 10:002024-05-22 14:00Прилепс.Пашино Рувци, с.Боротино, с.Обршани, с.Боротино, ман.св.Ѓорѓија
  2024-05-22 09:302024-05-22 15:00ПрилепДел од ул.Леце Котески пред сервис за коли Палма Шоп, Венеција Мебел, Палма Шоп
  2024-05-22 09:002024-05-22 13:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: дел од ул.Гаврил Константиновиќ
  2024-05-22 11:002024-05-22 13:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Булевар Кочо Рацин околу училиштето Раде Јовчевски Корчагин
  2024-05-22 09:002024-05-22 11:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Св. Кирил и Методиј, кулите спроти ТС Рамстор
  2024-05-22 08:302024-05-22 13:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул.Самоилова
  2024-05-22 10:002024-05-22 15:00Стругадел од с. Новак

  НАЈНОВИ ВЕСТИ