петок, март 5, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 13 10 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 13 10 2020

  ПочетокКраjЧасовиКЕЦАдреса
  2020-10-13 12:00:002020-10-13 14:00:00210 Скопје Аеродромул.Партениј Зогравски бр.74а и 35б
  2020-10-13 09:45:002020-10-13 11:45:00215 ВелесКОЧИЛАРИ, НОГАЕВЦИ, ГРНЧИШТЕ, СКАЧИНЦИ, ВИНИЧАНИ, ВОДОВРАТИ
  2020-10-13 12:00:002020-10-13 13:00:00116 Кумановоф-ка Кватро
  2020-10-13 09:00:002020-10-13 11:30:00217 Штипдел од Нови Село,долниот дел кон Бања Кежовица
  2020-10-13 09:40:002020-10-13 15:00:00611 Тетовос.Вратница
  2020-10-13 15:00:002020-10-13 18:00:00318 Струмицазгради на раскрсница од ул.Благој Јанков Мучето и ул.Сандо Масев, односно ТТК Банка, поранешна сендвичара Кинг, Експрес-Радио, станари во зграда Гоце Арнаудов, аптека и ТА Нова Травел
  2020-10-13 12:00:002020-10-13 14:45:00239 Скопје Ѓорче Петровул.Алекса Демниевски под ул.11, 13, 15, 17, 19, 21 и 23.
  2020-10-13 15:00:002020-10-13 16:30:00117 Штипвлез на ул.Маршал Тито 27, Уни Банка и околни објекти
  2020-10-13 09:00:002020-10-13 12:30:00339 Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Козле
  2020-10-14 12:00:002020-10-14 15:00:00311 Тетоводел од с.Копанце
  2020-10-16 07:30:002020-10-16 16:45:00935 Кратовос.Дурачка Река, Б'С, Калин Камен, с.Ќусино, с.Дренак
  2020-10-13 09:00:002020-10-13 14:00:00538 Скопје Васил Главиновисклучување на НН извод во ТС Автокоманда 6
  2020-10-13 09:00:002020-10-13 15:00:00618 СтрумицаРакитец, Долни Липовиќ и Горно Липовиќ
  2020-10-13 09:00:002020-10-13 14:00:00538 Скопје Васил Главиновдел од ул.Хо Ши Мин од бр.100 до бр.130
  2020-10-13 10:00:002020-10-13 15:00:00511 Тетовоул.Борче Кочоски
  2020-10-13 09:30:002020-10-13 15:30:00614 ПрилепЦРНИЛИШТЕ
  2020-10-13 09:00:002020-10-13 14:00:00539 Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Штросмаерова, Вера Циривири, Никола Вукмировиќ, Ѓорче Петров бр.60, Вардар мебел
  2020-10-13 09:00:002020-10-13 14:00:00539 Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Знеполе.
  2020-10-13 09:30:002020-10-13 15:00:00611 Тетовос.Ратае, с.Жилче, с.Шемшево и с.Сиричино
  2020-10-13 09:00:002020-10-13 11:30:00239 Скопје Ѓорче Петровул.Алекса Демниевски под ул.1, 3, 5, 7 и 9, дел од ул.Мајски манифест и Ѓуро Салај.
  2020-10-13 09:30:002020-10-13 14:00:00517 ШтипКАРБИНЦИ
  2020-10-13 08:00:002020-10-13 14:30:00635 Кратовос.Осиче, с.Градец, с. Габар
  2020-10-13 09:30:002020-10-13 15:00:00621 Кичевосело Стрелци
  2020-10-13 08:30:002020-10-13 14:30:00632 Делчевос.Селник
  2020-10-13 12:00:002020-10-13 14:00:00217 Штипдел од с.Карбинци, школото и Општината
  2020-10-13 08:00:002020-10-13 10:00:00212 ОхридДОЛНО ЛАКОЧЕРЕЈ

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја