среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 31 01 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 31 01 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-01-31 09:002023-01-31 15:00Кочанис.Мојанци
  2023-01-31 09:002023-01-31 14:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: дел од ул.Мите Богоевски (кај бр.77)
  2023-01-31 09:002023-01-31 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Ул.10 и споредните улички во с.Кисела Јабука
  2023-01-31 09:002023-01-31 15:00Тетоводел од с.Порој, објекти кои се наоѓаат кај гробиштата
  2023-01-31 09:202023-01-31 14:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: СУВО ПОЛЕ,ДА ПЕТРОЛ,КАНТОНЧЕ,МЕЗДРА,ОРЕЛ,СТАЊЕВЦИ,ДОЛНО И ГОРНО ЃУЃАНЦИ,СТРОЈМАНЦИ,ПАВЛЕШЕНЦИ
  2023-01-31 09:302023-01-31 14:00ШтипС.СУДИЌ, СОЛАР ВЕЈ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ