сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 30 08 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 30 08 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-08-30 10:00:002022-08-30 12:00:00Гостивардел од с.Дебреше извод од ТС Дебреше школо кон долниот пат кон с.Врапчиште.
  2022-08-30 09:00:002022-08-30 15:00:00Гостивардел од нас.Питарница 2
  2022-08-30 08:30:002022-08-30 13:00:00Кочаниул. 11-ти Октомври, ул. 1-ви Мај - горниот дел кај Текешински лозја, ул. Бел Камен
  2022-08-30 10:00:002022-08-30 14:00:00Кумановокорисницте од Орашац
  2022-08-30 10:00:002022-08-30 11:00:00Скопје АеродромДел од ул.Ефтим Спространов од бр.30 до бр.50.
  2022-08-30 08:00:002022-08-30 15:00:00Скопје Аеродромул. Алберт Ајнштајн, дел од ул. Орце Николов непарни броеви од 141 до 147 кон Рузвелтова - Дебар Маало, ул. Благој Давков, ул. Ѓоргија Пулевски
  2022-08-30 08:30:002022-08-30 15:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Народни херои помеѓу ул. Георги Димитров и ул. Димо Х. Димов, дел од ул. Михаил и Ефтихиј, дел од ул. Георги Димитров
  2022-08-30 09:00:002022-08-30 10:00:00Скопје АеродромУл. Саса, бр.3а, 3б, 5а, 5б.
  2022-08-30 11:00:002022-08-30 12:00:00Скопје АеродромДел од ул.Живко Фирфов.
  2022-08-30 09:00:002022-08-30 12:30:00Скопје Ѓорче Петровдел од ул.Индира Ганди, дел од ул.Гвадалахара, дел од ул.Метохиска, пат за село Оризари
  2022-08-30 10:00:002022-08-30 12:30:00ТетовоЏЕПЧИШТЕ - објект на Ренова на пат за Једоарце
  2022-08-30 08:00:002022-08-30 15:00:00Тетовообјекти кои се наоѓаат позади објектот на ЕВН КЕЦ Тетово
  2022-08-30 10:00:002022-08-30 14:30:00ШтипДЕЛ ОД С.ТРИ ЧЕШМИ ГОРНИОТ ДЕЛ, СУШЕВО, СПОРТСКИ АЕРОДРОМ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ