сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 30 05 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 30 05 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-05-30 08:302023-05-30 12:00Гостиварул. Илинденска (област кај стариот трговски центар)
  2023-05-30 08:002023-05-30 11:30КочаниГрадски парк во Кочани, Дом на културата Бели Мугри, дел од ул. Кеј на револуцијата
  2023-05-30 07:302023-05-30 16:00Кратовос.П'клиште, с.Герман, с.Нерав
  2023-05-30 08:302023-05-30 15:30Кумановоул. 11-ти Ноември, ул. Крушевска Република и ул. Осогово
  2023-05-30 10:002023-05-30 15:00ОхридРЕСЕН - дел од ул.Мите Трајчески
  2023-05-30 09:002023-05-30 12:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Мирковци.
  2023-05-30 10:002023-05-30 12:00Скопје Ѓорче Петровс.Волково кај обиколница, ул.5, кај коњички клуб и околните улички
  2023-05-30 11:002023-05-30 14:30Скопје Ѓорче Петровул.Ринхини.
  2023-05-30 12:302023-05-30 15:30Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Кучевиште
  2023-05-30 09:002023-05-30 15:00Тетововлез во Доброште од кај с. Глоѓи
  2023-05-30 09:302023-05-30 11:30ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ - Хотел Овче Поле (Mayberry Highvay),мавровица фудбалско игралиште,фирми и објекти во близина на хотел Овче Поле

  НАЈНОВИ ВЕСТИ