четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 30.01.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 30.01.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-01-30 08:302024-01-30 14:00Гостивармал дел од ул.Илинденска зградата на Џими Ко (во близина на Стокомак)
  2024-01-30 08:302024-01-30 09:30Гостиварс.Долна Бањица, дел од нас.Циглана, нас.Фазанерија
  2024-01-30 12:302024-01-30 14:00Гостиварс.Речане, с.Церово, с.Сретково и с.Ново Село, индустриски објекти - Јефута, Прогрес 98, Пелагонија, С-петрол
  2024-01-30 09:052024-01-30 14:00Кавадарцис. Пепелиште
  2024-01-30 10:302024-01-30 14:30КавадарциРОСОМАН: населените места Манастирец и Сирково
  2024-01-30 08:002024-01-30 12:00Кратоводел од с.Конопница (маала Белина и маала Момин Дол), с.Мождивњак, с.Борово, с.Длабочица и с.Баштево
  2024-01-30 09:002024-01-30 14:30Кумановоул.Моша Пијаде
  2024-01-30 09:002024-01-30 14:00Скопје АеродромЗЕЛЕНИКОВО: Делот околу каналот во близина на Стопански двор
  2024-01-30 08:302024-01-30 15:30Скопје Васил ГлавиновВИЗБЕГОВО: Вардартурс, Виндија, Радек,- Панзеро, Калабрија, Ренотрукс, Домо Софа, Циглана Градба, Фестина, Пхоеникс Ел Фарма, Процентар Салон 29, Експанда ДООЕЛ, Фахрије Љама, Суперауто Контрол, Зекири Митат, Кени Ел Дооел, Технокомерц,-Љубомир Крстиќ, Електроанастасиади, Интеграл-99, Еликсир ДООЕЛ, Универзал комерц, Дел од улицa 1550, Дигитал Центар ДОО,Павлески Васил, Фригофуд, Промис ДООЕЛ, Еуробулс, Европалек Фарма, Феникс Фарма ДООЕЛ,-Бако, Енмон, Дел од крак на улицa Јадранска Магистрала кон ул.1550
  2024-01-30 09:002024-01-30 15:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: дел од ул. Самоилова објектите на главна улица објектите околу Сирма
  2024-01-30 08:302024-01-30 15:30Скопје Ѓорче ПетровВОЛКОВО: КОРИСНИЦИТЕ НА УЛ.7, 9, 15, 63, 65, 67, 69, 73 И 100
  2024-01-30 10:002024-01-30 13:00Струмицадел од с.Просениково, од влезот на селото од Струмица кон Црквата, кон оранжериите и покрај река.
  2024-01-30 09:002024-01-30 14:30Тетоводел од с.Желино
  2024-01-30 09:002024-01-30 14:30Тетоводел од ТИРЗ во Тетово

  НАЈНОВИ ВЕСТИ