сабота, февруари 27, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 29 12 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 29 12 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-12-29 09:30:002020-12-29 15:30:00Прилепдел од село Канатларци
  2020-12-29 10:00:002020-12-29 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул. Христо Татарчев под ресторан Тефериџ
  2020-12-29 13:00:002020-12-29 16:00:00СтрумицаЈЗУ Општа Болница Струмица, ул.Младинска бр.2 Струмица
  2020-12-29 10:00:002020-12-29 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: Дел од с.Сарај и Грчец
  2020-12-29 08:00:002020-12-29 15:00:00ТетовоФирмите Фе-КОМ и Фе Инвест на излез од градот

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја