среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 29 08 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 29 08 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-08-29 09:002023-08-29 14:00ВелесЧАШКА: Телеком Оморани, Ораов дол, Мокрени, Габровник, Козарска фарма Мокрени, Теово, Согле, Црешнево, Св.Богородица Согле, Монопол, Бистрица, Богомила, Нежилово, Ореше, Папрадиште, Чеплес
  2023-08-29 09:002023-08-29 13:00Гостивардел од ул.Беличица
  2023-08-29 09:002023-08-29 14:00ДелчевоС.ЦЕРА, ГЛАВОВИЦА, МОБИМАК ЦЕРА, МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА: НАСЕЛБА ТАЧОВЦИ
  2023-08-29 09:002023-08-29 14:00Кавадарциул.Борис Кидич, Рајна Соколова, Браќа Хаџи Тефови, Браќа Џунови
  2023-08-29 09:002023-08-29 15:00Кумановодел од корисниците во с.Сопот
  2023-08-29 09:002023-08-29 14:00ПрилепЛеце Котески, Поп Аврамија
  2023-08-29 07:002023-08-29 15:57Прилепул.Добре Иваноски
  2023-08-29 09:002023-08-29 13:00Скопје Ѓорче Петровулиците Исаја Мажовски, Воин Драшкоци, Браќа Галеви и Стево Филиповиќ
  2023-08-29 11:002023-08-29 14:30Скопје Ѓорче Петровул.Ѓорче Петров , од број 106 до 112 во делот околу продавница за спортска опрема Лома Спорт
  2023-08-29 10:002023-08-29 15:30СтругаДЕБАР: дел од ул.8ми Септември
  2023-08-29 09:202023-08-29 14:30Тетоводел од с.Боговиње

  НАЈНОВИ ВЕСТИ