понеделник, декември 11, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 29 06 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 29 06 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-06-29 09:00:002021-06-29 15:00:01Тетовос.Вратница, с.Беловиште, с. Нераште, Граничен премин Јажинце, с.Старо Село, с.Рогачево, с.Јажинце, с.Орашје, Сепарација Сурин
  2021-06-29 09:00:002021-06-29 15:30:00ТетовоКаменолом Јегуновце, ВП Јегуновце, дел од с.Јегуновце
  2021-06-29 08:30:002021-06-29 15:00:00ТетовоСтанбено деловен објект Емка Компани во Тетово, на ул. Б.Тоска
  2021-06-29 08:30:002021-06-29 11:30:00ШтипВељко Влахович, кафана Штипска куќа, продавница и сервис за гуми ПИТ СТОП

  НАЈНОВИ ВЕСТИ