вторник, септември 26, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 29 03 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 29 03 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-03-29 09:30:002022-03-29 11:30:00Гевгелијакорисниците околу Стовариште Баламов Компани на Патот Негорци Прдејци
  2022-03-29 09:15:002022-03-29 15:30:00Гостиварс.Србиново, с.Железна Река, с.Страјане
  2022-03-29 08:45:002022-03-29 14:00:00Делчевос.Габрово
  2022-03-29 08:30:002022-03-29 15:00:00Кичевос. Туин, Србица,Бериково, с. Поповјани,с. Јагол, с. Осломеј, Жубрино, Аранѓел
  2022-03-29 08:30:002022-03-29 15:00:00Кичевосело Мамудовци, Лазаровци, Црвивци, село Стрелци, Шутово, Премка
  2022-03-29 08:00:002022-03-29 14:00:00Кратовос.Жидилово (нас.Дервен)
  2022-03-29 08:00:002022-03-29 13:00:00Кумановокорисниците од с.Матејче (Дел од Полициска станица, школо кон с.Ропаљце)
  2022-03-29 10:00:002022-03-29 14:00:00ОхридГЕМС и Сматекс, дел од индустриски објекти во поранешна фабрика Отекс
  2022-03-29 09:00:002022-03-29 14:00:00Прилепул.Марксова ( Прилепски Бранители ), Тризла, Мукос
  2022-03-29 08:30:002022-03-29 12:30:00Скопје АеродромБАТИНЦИ: дел од с.Љубош
  2022-03-29 09:30:002022-03-29 11:00:00Скопје Васил ГлавиновИДРИЗОВО: ул.1, ул.2 (место викано Торта мало), во реонот на ТС Идризово 5
  2022-03-29 08:30:002022-03-29 11:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: ул. Габреш бр. 4, 6, 16, 18 и 19, ул. Ташко Караџа бр. 19, 24, амбуланта Автокоманда, ул. Лазар Поп Трајков бр. 25, 26, 27, 29, 31 и 33, пекарите и продавниците на ул. Лазар Поп Трајков
  2022-03-29 08:30:002022-03-29 15:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: ул. Лазар Поп Трајков бр. 24, 25, 27, 29, 31
  2022-03-29 09:30:002022-03-29 15:00:00Струмицас.Конче и с.Лубница
  2022-03-29 09:00:002022-03-29 15:00:00Тетоводел од с.Селце, објекти кои се кај џамијата и објекти кои се во горно маало, КОСМОФОН Селце, ХПП Пена
  2022-03-29 09:00:002022-03-29 14:00:00Тетовос.Сетоле, с.Отуње, с.Једоарце, дел од с.Џепчиште, ф-ка Ппофикс објектите на патот за СОЈ, дел од с.Непроштено

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја