недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 28 12 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 28 12 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-12-28 08:30:002021-12-28 15:30:00Битоладел од с. Буково.
  2021-12-28 08:00:002021-12-28 13:00:00Кумановокорисниците од Ресторант и фабрика Визијана
  2021-12-26 08:00:002021-12-26 12:00:00Скопје АеродромКЕЈ 13 ти Ноември, делот кај паркингот Холидеј ИНН, потегот околу КЕЈ 13 ти Ноември, бул. Кочо Рацин и ул. Мирче Ацев, семофори на раскрсница кај Веро Џамбо, дел од ул. Мирче Ацев
  2021-12-28 10:00:002021-12-28 12:00:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН - ул. 19 и околните улици, ЈКП Илинден, дел од објектите позади општинската зграда, улиците околу фудбалското игралиште во Илинден
  2021-12-28 09:00:002021-12-28 15:00:00Струмицас.Добрејци - краткотрајно, с. Василево - краткотрајно, с. Нова Маала, oбјект на Амери Фармаси - краткотрајно, Фабрики: Ал-Мак, Навипром и Роко 2000, од 09 до 15ч, брана Турија и околни објекти - краткотрајно, с. Доброшинци - краткотрајно, с. Висока Маала - краткотрајно, ГРАДОШОРЦИ, Инд. зона (Риверсофт, ИнтерметалМет, Ивона, Роберто, Цамбулев)-краткотрајно
  2021-12-28 10:00:002021-12-28 13:00:00Тетоводел од с.Теново

  НАЈНОВИ ВЕСТИ