петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 28 11 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 28 11 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-11-28 08:402023-11-28 15:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД - с.Волче, с.Звечан, с.Брест, с.Косово, с.Заград, с.Ботушје, с.Кичин, с.Растеш, с.Битово, с.Требовље, с.Близанско, Ратомир Грозданоски и с.Здуње, Бигор Доленци, Гранит, Стара Централа, Агрокооп Карбуница, Пречистителна Станица Кичево с.Србјани и Фарма Јонче.
  2023-11-28 08:002023-11-28 16:00Кратовос.Татомир
  2023-11-28 09:002023-11-28 14:00Кумановодел од корисници на ул.Народна Револуција
  2023-11-28 08:452023-11-28 13:30ТетовоДОЛНО ПАЛЧИШТЕ, НОВАЌЕ, ЧИФЛИК, КАМЕЊАНЕ
  2023-11-28 09:002023-11-28 10:30Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат кај сообраќајна Тетово

  НАЈНОВИ ВЕСТИ