среда, февруари 8, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 28 09 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 28 09 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-09-28 08:15:002021-09-28 15:00:00ГевгелијаКованец, Серменин, Коњско, Ума, Смрдлива вода и Ски центар Кожуф
  2021-09-28 09:00:002021-09-28 15:00:00Гостиварс. Добридол
  2021-09-28 09:00:002021-09-28 14:00:00ДелчевоДЕЛЧЕВО, ул. Голем Рид- населба Стрелиште
  2021-09-28 09:10:002021-09-28 12:00:00Делчеводелови од с. Драмче.
  2021-09-28 09:00:002021-09-28 14:00:00Кочанис. Рамно Брдо и с. Лисо брдо
  2021-09-28 08:00:002021-09-28 11:30:00Кратовос. Жидилово, дел од с. Кркља, место викано Лештарци.
  2021-09-28 11:30:002021-09-28 12:00:00ОхридРЕСЕН - Сите фирми што се лоцирани во некогашниот фабрички комплет Преспатекс.
  2021-09-28 13:30:002021-09-28 14:00:00ОхридРЕСЕН - Агроплод, овошен насад и Ладнјача Агроплод, дел од ул. 29ти Ноември
  2021-09-28 13:00:002021-09-28 13:30:00ОхридРЕСЕН - дел од ул. 11ти Октомври, ул. Коле Неделкоски, дел од ул. Мите Богоевски, Фабрика Агроплод (Swislion), Ладнјача (поранешна Килимара), фабр. Румко, Конфекција, дел од ул. Борис Кидриќ, ул. Христо Герасовски, ул. Никола Карев, дел од ул. 29ти Ноември, ул. Корчуланска, ул. 6та, дел од ул. Ленинова, рест. Две Лири, дел од. ул 4та
  2021-09-28 11:00:002021-09-28 11:30:00Охридовоштарници околу Јанковец и околу Избиште, с. Избиште, с. Кривени, стовариште Тејн, с. Сопотско, с. Златари, компостара Златари, с. Лева Река, с. Крушје, пумпи за вода Крушје, предавател Крушје, с. Јанковец, пошта Јанковец, школо Јанковец, нас. Лесков Дол, Монопол Јанковец
  2021-09-28 14:00:002021-09-28 14:30:00ОхридРЕСЕН - дел од ул Б. Кидриќ, ДСУ Цар Самоил, Пумпи за вода, згради на Општина и Суд, ул. Г. Делчев, ул. Наум Божиновски, ул. Милан Димов, Плоштад, ул. 11ти Септември, дел од ул. Обиколна, ул.Наум Василевски, дел од ул. 11ти Октомври, дел од ул. Јосиф Јосифовски, ул. Мите Богоевски, Стоковна Куќа, Трг. Центар, пред. Мечкина Јама, расадник од Шумско Стопанство, Живинарска фарма, Здраствен дом Ресен, ул. Кочо Рацин, ул. Кузман Јосифоски, ул. Иво Лола Рибар
  2021-09-28 08:00:002021-09-28 11:00:00Скопје Аеродромул. 23 Октомври бр. 113, ул. 23 Октомври бр. 111, ул. 23 Октомври бр. 1А
  2021-09-28 12:00:002021-09-28 15:00:00Скопје АеродромМихаил Чеков
  2021-09-28 12:00:002021-09-28 15:00:00Скопје АеродромДимо Хаџи Димов 177, 179 и 181, Димо Хаџи Димов парни 134 - 152, Марко Орешковиќ непарни 59-71
  2021-09-28 09:00:002021-09-28 14:00:00Скопје АеродромУл. Ваташа
  2021-09-28 09:00:002021-09-28 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Бањалучка, ул. Будимпештанска, Женевска и Бојковска (Хашка)
  2021-09-28 09:00:002021-09-28 14:00:00Скопје Ѓорче Петровдел од корисниците на ул. Ристо Раваноски во непосредна близина на ул. Борка Талевски
  2021-09-28 09:00:002021-09-28 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с. Шишево
  2021-09-28 09:00:002021-09-28 15:30:00Стругас. Враништа (покрај главниот пат за Дебар).
  2021-09-28 08:00:002021-09-28 16:00:00Тетоводел од с. Орашје, објекти кои се наоѓаат околу џамијата
  2021-09-28 08:30:002021-09-28 10:30:00Штипдел од ул. 5-ти Конгрес и ул. Сутјеска (цела Автокоманда дуќани и Супер КИТ-ГО)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја