понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 28 06 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 28 06 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-06-28 06:30:002022-06-28 13:00:00Гостиварс. Церово, с. Сретково
  2022-06-28 09:00:002022-06-28 11:00:00Гостивардел од с. Здуње - област кај ф-ка МЏ Робин
  2022-06-28 09:30:002022-06-28 15:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД - село Тажево, Брезница, резерват јасен, Брезничка река, Тажеска река
  2022-06-28 12:00:002022-06-28 14:00:00КумановоСЛАТИНО, дел од корисниците
  2022-06-28 09:00:002022-06-28 11:00:00Кумановоместо викано Азмак
  2022-06-28 09:30:002022-06-28 13:30:00ПрилепМанастир св. Ѓорѓија, Репетитори Борула и Дервен
  2022-06-28 09:00:002022-06-28 12:00:00Скопје Аеродромдел од с. Горно Соње - м. в. Мандроец
  2022-06-28 08:00:002022-06-28 15:00:00Скопје Аеродромдел од с. Добри Дол
  2022-06-28 09:00:002022-06-28 10:30:00Скопје Ѓорче Петровобјекти на бул. Партизански Одреди 70 во близина на Стопанска Банка – Алуминка
  2022-06-28 09:00:002022-06-28 14:00:00Скопје Ѓорче Петровул. Желево зграда 3 и зграда 5, ул. Разловечко Востание зграда 22 и зграда 24
  2022-06-28 09:00:002022-06-28 15:00:00Скопје Ѓорче Петровобјекти во м. в. Сеноора, с. Побожје
  2022-06-28 09:00:002022-06-28 15:00:00Струмицас. Добрашинци, с. Висока Мала, с. Нова Мала
  2022-06-28 12:30:002022-06-28 13:30:00ТетовоГОЛЕМА РЕЧИЦА
  2022-06-28 09:00:002022-06-28 11:30:00Тетоводел од с.Џепчиште,објекти кои се наоѓаат околу гробиштата, објекти кои се во т.н македонско маало, индустриски и деловни објекти:Згими,Микели, Млин,БП Џепчиште
  2022-06-28 09:00:002022-06-28 14:00:00ТетовоСЛАТИНО, корисници на влезот од селото кон центарот
  2022-06-28 11:00:002022-06-28 13:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на патот кон с. Требош, објекти кои се наоѓаат на стариот пат Тетово - Скопје (кај отпадите), с. Сараќино, населба Деребој, с. Желино, с. Требош, с. Озормиште, с. Палатица
  2022-06-28 09:30:002022-06-28 14:30:00ШтипС. КАДРИФАКОВО, МЛИН ИВАНА, ЛЕБЕД (СЛОГА КАДРИФАКОВО)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ