петок, септември 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 28 03 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 28 03 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-03-28 09:202023-03-28 13:30Велесдел од потрошувачите од нас. Владиловци
  2023-03-28 09:002023-03-28 13:00Гевгелијас.Фурка, Водовод Фурка и Војно Фурка
  2023-03-28 09:002023-03-28 15:00Гостивардел од с.Добридол-област на центар и кон Неготино.
  2023-03-28 08:452023-03-28 13:00Гостиварул.Гоце Делчев и бул .Браќа Ѓиноски (кај кружниот тек и Халк Банка), ул.Ленинградска (позади Културен дом), ул. 18 Ноември (кон Ново Маало)
  2023-03-28 07:302023-03-28 10:00Кавадарцидел од Западен булевар
  2023-03-28 12:002023-03-28 14:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: Рудник „Тораница“
  2023-03-28 09:002023-03-28 13:00Кратовос.Ранковце, Терзиска Маала и Ресторан „Ранч“
  2023-03-28 08:002023-03-28 14:30КратовоКРАТОВО: Табачка маала, Бојаџиско, Филтер Станица, с.Близанци, с.Луково.
  2023-03-28 10:002023-03-28 15:00ОхридРЕСЕН: дел од ул. 4 ти Јули , дел од ул. Прва, Живинарска фарма на Агроплаод Ресен, Пумпи Овошен Насад, дел од ул. Наум Веслиевски, дел од ул. 11 Септември
  2023-03-28 09:002023-03-28 15:00ПрилепМарксова, Мукос
  2023-03-28 09:002023-03-28 11:00Прилепс.Ново Лагово, с.Старо Лагово, Фирма Фаст Фешн, Фирма Инако, Соларна централа Солартек
  2023-03-28 09:302023-03-28 11:30Скопје Аеродромс. Драчевица
  2023-03-28 09:002023-03-28 15:00ТетовоСТЕНЧЕ: Водна Пумпа с.Стенче, објекти кај Фармата на патот за с.Стенче, дел од с.Теново, објекти кои се наоѓаат кај вториот влез во селото и во центарот
  2023-03-28 09:002023-03-28 15:00Тетовокорисниците кои се напојуваат од ТС Доброште 4 ул.101 пред школото
  2023-03-28 10:002023-03-28 11:30ТетовоТЕНОВО: Репетитор с.Теново
  2023-03-28 08:002023-03-28 13:00Штип5-ТА ПАРТИСКА КОНФЕРНЦИЈА, ЏЕМАЛ БИЈЕДИЌ-ДЕЛОТ ПОД ЕЛКОС, СРЕМСКИ ФРОНТ, ЕЛКОС

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја