недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 28 02 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 28 02 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-02-28 09:002023-02-28 12:00Битолас. Долно Српци, с. Беранци
  2023-02-28 09:002023-02-28 10:30Велеспотрошувачите од м.в. Терпезица
  2023-02-28 08:002023-02-28 09:30Кумановокорисниците од ул.Пчињска
  2023-02-28 08:002023-02-28 09:00КумановоЛовечки дом, 3 МУБ, Борко Соколов, Месна индустрија - Косиљак и Гроздановски
  2023-02-28 08:302023-02-28 14:30КумановоБез напојување ќе остат корисниците од ул АВНОЈ, В. С. Бато, Васко Карангелески
  2023-02-28 10:002023-02-28 11:30КумановоБедиње
  2023-02-28 09:302023-02-28 13:30Прилепс. Чумово, с. Штавица
  2023-02-28 10:002023-02-28 13:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул. Јане Сандански кон Болница
  2023-02-28 11:002023-02-28 13:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во населба Клуково
  2023-02-28 09:302023-02-28 12:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат помеѓу улиците Вонвардарска и Илинденска (кон Кипер Маркет)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ