сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 27 09 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 27 09 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-09-27 09:45:002022-09-27 14:15:00Битола с.Сувовол, с.Кутретино, с.Мургашево, Манастир Демир Хисар, Нова населба, ТС АБ Солар 1 и АБ Солар 2
  2022-09-27 09:30:482022-09-27 14:00:48ВелесДелови близу оптшината, вклучувајки дел од корисниците на ул. Кумановска, ул. Енгелсова, ул.Ленинова и околните области
  2022-09-27 09:30:002022-09-27 13:00:00Гостивардел од ул.Драге Тодороски, дел од ул.КЕЈ Вардар (кај монтенегро)
  2022-09-27 09:40:002022-09-27 15:00:00 Гостиварс.Корито
  2022-09-27 09:30:002022-09-27 14:30:00 КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: с.Требовње, с.Близнаско, нас. Пештери и с.Здуње
  2022-09-27 08:30:002022-09-27 13:30:00КочаниВИНИЦА: објект на Макпрогрес Развоен центар Винчини на ул. Илинденска, ул. Македонска, ул. Ванчо Прќе, ул. Кеј 30-ти Август, Фабрика за вода во Виница, с. Лески, Нова Населба Градец
  2022-09-27 08:00:002022-09-27 14:30:00Куманово дел од корисниците во с.Клечовце.
  2022-09-27 09:30:002022-09-27 13:00:00ПрилепВикендици наспроти Македонски шуми Црн Бор, Фирма Бимфуд,Викендици во с.Ново Лагово, Фирма Ролоспас, Метало пласт инжинеринг
  2022-09-27 08:00:002022-09-27 14:00:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: ул.Тодор Чангов - 24, ул.Тодор Чангов - 22
  2022-09-27 08:00:002022-09-27 15:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел. од ул. Ениџе Вардарска , ул.Чедомир Кантарџиев, дел од ул. Серска
  2022-09-27 09:00:002022-09-27 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул. Веселин Маслеша, бр. 3, Влез 1 и 2.
  2022-09-27 08:00:002022-09-27 15:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се позади КЕЦ ЕВН Тетово(Деребој)
  2022-09-27 09:00:002022-09-27 14:00:00 Тетоводел од град Тетово, дел од улиците Љ.Б.Пиш и Б.Тоска кај Жито Маркет и зградите и куќите позади маркетот, дел од град Тетово ,ул 140 со сите објекти, дел од град Тетово, ул.140 (Средно Економско Училиште), дел од град Тетово, дел од улиците Б.Кидриќ и Б.Тоска, од зградите кај Киппер и Бате Маркет до Тетовчанка(Жито Маркет), дел од град Тетово ,ОУ Братство

  НАЈНОВИ ВЕСТИ