среда, февруари 8, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 27 07 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 27 07 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-07-27 08:00:002021-07-27 11:00:00ГевгелијаЈосифово и Калково
  2021-07-27 09:30:002021-07-27 13:00:00КумановоКорисници од ул. Никола Тесла, Јоско Илиевски, Тошо Ангеловски, Гиго Цветковски
  2021-07-27 09:00:002021-07-27 15:00:00Прилепс. Селце Крушевско
  2021-07-27 09:00:002021-07-27 15:00:00Прилепс. Пашино Рувци
  2021-07-27 08:30:002021-07-27 14:00:00Скопје Аеродромул. Орце Николов броеви 95, 97 и 99, ул. Наум Наумовски Борче - делот помеѓу ул. Орце Николов и Илинденска
  2021-07-27 09:00:002021-07-27 12:30:00Скопје Васил ГлавиновПЕТРОВЕЦ - Сите куќи кои се наоѓат покрај патот за с. Огњанци, целиот дел кој се напојува од ТС с. Петровец 4
  2021-07-27 06:30:002021-07-27 08:30:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН - ул. 34, корисниците на првиот влез во Илинден се до бензинската пумпа на Макпетрол во нас. Илинден, ТС Сатра, ТС Фарма Прима, објектите спроти САТРА на влез во Илинден, Макпетрол Илинден, ТС Вичишки Комерц, ТС Петроком, ТС Каз Груп, ТС нас. Белви, ТС Џеза Комерц, ТС Бунар Белви, ТС Мотел Белви, ТС Виор Белви, ТС РСЕ Оптима, ТС Ролопласт, ТС Феликс, ТС Ванекс, ТС ДХЛ Илинден, ТС Интерфуд Базар, хотел Белви
  2021-07-27 08:00:002021-07-27 14:00:00Стругас. Жировница, с. Видуше и с. Болетин.
  2021-07-27 09:00:002021-07-27 11:00:00Тетоводел од с. Фалише сред село
  2021-07-27 11:30:002021-07-27 13:30:00Тетовос. Фалише и дел од с. Сараќино
  2021-07-27 07:30:002021-07-27 08:00:00Штипдел од нас. 8ми ноември, кај БС Макпетрол, Зендолино, Сетек и околината

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја